KRINGGROEP FRYSLÂN
Welkom op de site van Kringgroep Fryslân, van de Nederlandse Boxer Club. Welke is opgericht 16 juni 1987.Wij beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van opvoeding, training en socialiseren van boxers.Wij helpen u graag ook van uw boxer een fijne en sociale hond te maken.
Boxers zijn natuurlijk wel de leukste, maar niet altijd de makkelijkste honden om op te voeden. Daarom is het verstandig om hiervoor advies in te winnen bij instructeurs, die al een jarenlange ervaring met het hondenras. Speciaal bij het boxerras is bekend welke specifieke problemen bij het opvoeden en trainen van een boxer voor kunnen doen.Sommige boxers kunnen zich bijvoorbeeld wel eens agressief gaan gedragen tegenover andere honden. Ook het terugkomen als ze geroepen worden, is bij een aantal boxers niet altijd het sterkste punt. Een goede training kan bijdragen om teleurstellingen over het gedrag van uw boxer te helpen voorkomen.Wij geven diverse soorten trainingen dit zijn: puppy training, basis training, gedrag-en gehoorzaamheids training voor beginners en gevorderden.
Ook is er de mogelijkheid om Agility bij ons tot en met wedstrijdniveau te volgen.
Wilt u verder dan kunt u gaan voor de africhting zoals Verkeers zeker hond (VZH) daarna Internationale Prufungs Ordnung (IPO).
Uiteraard wordt de mogelijkheid geboden ook examens in de verschillende disciplines te doen, waaronder o.a. VZH, IPO ook het examen UV (uithoudings vermogen) kan bij ons gedaan worden.U kunt aan de training beginnen met een pup (vanaf ca. 10 weken), maar ook met een oudere hond bent u van harte welkom bijvoorbeeld in de basiscursus.
Voor gehoorzaamheids cursussen kunt u zich opgeven door hier te klikken